Massius y Pressus ja és al carrer, no et perdis les properes presentacions

Publicat dijous, 15 novembre, 2012
massiusdestacada

Us convidem a assistir a les presentacions del llibre Massius y Pressus.

La primera serà el pròxim dimecres dia 21 de novembre a les 18:30h a la seu de NOVA Innovació Social (plaça Catalunya 9, 4t 2a) a Barcelona. Amb la participació d’il·lustradors/es i activistes: Pepe Beúnza, Carlos Azagra,Jordi BorràsMonstruodoxaSr. Plástiko i Ignasi Labastida.

La segona presentació serà el divendres dia 23 de novembre a les 18:30h a la Hormiga Atòmica (carrer Curia 4) a Iruña (Pamplona).
La tercera serà el dissabte dia 24 de novembre a les 19h al Casal de la Font d’en Fargues (carrer Pedrell, 69) a Barcelona. Amb la participació d’activistes del barri.

El llibre que publiquem a Pol·len Edicions juntament amb Visualiza (Pamplona) és la reedició de les vinyetes de crítica social que l’il·lustrador SORO va publicar a finals dels 60 i principis dels 70 en la revista Triunfo. El nou llibre conserva el pròleg de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán de la primera edició de l’obra (1971, Nova Terra) i hi incorpora un nou prologuista, l’escriptor Santiago Alba Rico. Dues sèries de vinyetes de crítica social presenten una divisió radical i maniquea del món: víctimes i botxins, “no hi ha cap altre joc”, deia Montalbán.